Service

  • Uw peuter heeft erge driftbuien;
  • De kinderen hebben zo vaak ruzie;
  • Uw kind is iedere nacht aan het spoken;
  • Uw kind zit niet goed in z’n vel.

Iedereen heeft in zijn/haar ouderschap wel eens momenten dat het even wat moeilijker gaat. Je twijfelt of je wel op de goede weg zit of je denkt dat er toch misschien wat meer aan de hand is met je kind. Dan is het soms prettig om even met een ander te praten of te overleggen wat nu verder te doen.

SamSam biedt als opvoedondersteuning aan voor zowel de ouder(s) als de gastouders die bij ons aangesloten zijn.

Ik, Maaike Mollema bemiddelingsmedewerkster bij SamSam, heb een opleiding tot opvoedcoach gevolgd. Als opvoedcoach kan ik met de ouder(s) meekijken en advies geven over uiteenlopende vragen wat betreft opvoeden. Mochten we samen tot de conclusie komen dat de problematiek ernstiger is dan kan ik meedenken over de eventuele hulp die dan nodig is.

Dus even een praatpaal nodig of wat tips over het opvoeden? Bel of mail SamSam en we zoeken samen naar een oplossing!

Tel: 0592-309071 of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SamSam heeft als service een ruim assortiment aan uitleenartikelen om gastouders praktisch te ondersteunen bij het opvangen van de gastkinderen.

De uitleen is opgezet niet alleen ter ondersteuning maar ook om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen t.a.v. de gastkinderen. SamSam werkt uitsluitend met goedgekeurde artikelen waarbij de gastkinderen op een veilige en comfortabele manier terecht kunnen bij de gastouders. Op die manier worden gastouders in staat gesteld om zonder eigen investeringen hun werk op een verantwoorde manier te kunnen uitvoeren.

Naast de benodigdheden in huis zoals een campingbedje, kinderstoel, traphekje, box en wipstoeltje zijn er ook artikelen te leen die ervoor zorgen dat gastouders mobiel blijven. Gastouders moeten met de kinderen op een prettige en veilige manier naar buiten kunnen en dus zijn er bij SamSam buggy’s te leen, zowel enkel als dubbele buggy’s, fietstoeltjes, autostoeltjes en ook fietskarren zitten in het assortiment. Gastouders die t.b.v. de opvang een artikel willen lenen kunnen telefonisch contact opnemen. Indien het artikel aanwezig is kan het geleend worden tegen betaling van een borg, zodra een artikel (schoon en zonder gebreken) weer ingeleverd is ontvangt de gastouder de borg retour. In overleg kan het afgehaald worden aan de Torenlaan of, indien nodig, brengen en/of halen we de spullen.

SamSam biedt geheel vrijblijvend een kostenberekening van de nettoprijs per maand aan. Zo krijgt u een reëel beeld van wat u kwijt bent aan kinderopvangkosten. Voor deze berekening hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • uw gezinssamenstelling (heeft u bijvoorbeeld een toeslagpartner?;
  • uw toetsingsinkomen;
  • de BSN nummers van uzelf en uw eventuele partner;
  • de gegevens over de opvang (het gemiddeld aantal uren opvang per maand en de uurprijs).

Via de site van de belastingdienst kunt u zelf een proefberekening maken om te kijken hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt klik hier voor een proefberekening.

SamSam heeft een overeenkomst afgesloten met de belastingdienst en is Toeslagendienstverlener. Wij kunnen hierdoor voor vragen rechtstreeks contact opnemen met een accountmanager van de belastingdienst die specifiek in de regio Noord werkzaam is.
Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag en/of wijzigingen voor kinderopvangtoeslag dan kunt u bij ons terecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SamSam biedt gastouders de mogelijkheid om gebruik te maken van een speel-o-theek. Afwisseling kunnen bieden en speelgoed passend bij de leeftijd van de aanwezige gastkinderen is van belang voor een goed verloop van de opvang maar kan voor sommige gastouders best lastig zijn. Soms zijn de eigen kinderen al de deur uit of veel ouder of jonger dan het gastkindje. Om gastouders tegemoet te komen kunnen gastouders lid worden van een plaatselijke speel-o-theek, als service aan de gastouders betaald SamSam het lidmaatschap.

Drie keer per jaar verschijnt er een nieuwsbrief voor ouders en gastouders.

Vul het formulier onderaan de pagina in, wanneer u zich hier voor aan wilt melden.

 

Contactgevens

GastOuderBureau SamSam
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

Tel. 0592 309071

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 
8.30 uur tot 16:30 uur

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Urenregistratie

Urenregistratie

Wij zijn aangesloten bij

  

Brancheorganisatie Kinderopvang 


Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang

degeschillencommissie2Logo geschillenvrij

 Logo Lidmaatschap KNGO