Ouderraad

SamSam vindt een goede communicatie met ouders belangrijk. De ouders hebben geregeld contact met de gastouders, maar SamSam wil graag de ouders regelmatig spreken. Dit gebeurt via de ouderraad.


De ouderraad bestaat uit minimaal vier en maximaal zeven ouders die hun kinderen bij een gastouder van SamSam onderbrengen.

 

 

  • zij vertegenwoordigt alle ouders;
  • zij kunnen aanspreekpunt zijn voor de ouders;
  • zij adviseert SamSam over alles wat direct of indirect van invloed is op de kwaliteit van de opvang. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld het pedagogisch beleid, het financiële beleid, de tarieven, de communicatie met de ouders en de leveringsvoorwaarden;
  • vergadert vier keer per jaar, waarvan twee of drie keer per jaar met de eigenaren van SamSam;
  • zorgt voor goede en heldere informatieverstrekking over de ouderraad aan alle ouders.

De ouderraad heeft een huishoudelijk reglement. Dit reglement is op te vragen bij de voorzitter.

                                                           

 

Linda Uildriks websiteLinda Uildriks

Even voorstellen… Ik ben Linda Uildriks en 28 jaar oud en erg gelukkig en samenwonend met Bart. Genieten van het leven is een must. Filmpje kijken, goed boek lezen, lekker uit eten, wandelen, op stap met vrienden en theater of concertbezoek zijn veelvoorkomende bezigheden. Maar, hoe kom ik nou bij SamSam terecht?

Altijd al gek geweest van kinderen en nadat ik afgestudeerd was als HBO-verpleegkundige kon mijn geluk niet op toen ik aangenomen werd op de kinderafdeling. Daar heb ik mijn specialisatie mogen doen tot kinderverpleegkundige en sinds december 2015 ook de obstetriespecialisatie op zak. Dit wil zeggen dat ik nu ook werkzaam ben op de kraam- en verloskunde afdeling. Nu dus een fantastische duo baan in 2 mooie vakgebieden van 28 uur. En dan is het geluk helemaal compleet als je zelf moeder mag worden van een klein mini mensje. In oktober 2015 werd onze dochter Suus geboren. En wat is het moederschap een feestje en mooi!   Tijdens mijn zwangerschap was al heel snel duidelijk dat we ons kindje graag zouden onderbrengen bij een gastouder wanneer wij beide aan het werk zijn. Door mijn werk als verpleegkundige zal nooit een week hetzelfde zijn qua zowel dagen als uren. Ook waren wij er al snel uit dat we een aantal kenmerken van een gastouder erg belangrijk vonden, namelijk; kleinschaligheid, een huiselijke sfeer en altijd één en hetzelfde gezicht voor je kind. En die vonden wij bij Anneke. Eigenlijk kan alles in overleg en ze heeft enorm veel ervaring in de zorg voor jongere kinderen. Heerlijk als je je kind met een veilig en vertrouwd gevoel kunt achterlaten zonder een grote ‘handleiding’. Zelf hebben we het meest contact met onze gastouder omdat dit prima loopt. Toch is SamSam betrokken en behulpzaam als gastouderbureau. Voor ons was alles nieuw en ze hebben ons goed helpen opstarten. En nu is SamSam altijd bereid te helpen.

Omdat ik het belangrijk vind om op de hoogte te zijn en bij te kunnen dragen aan goede zorg voor alle kinderen van werkende papa’s en mama’s ben ik aangeschoven bij de ouderraad van SamSam. Vanaf maart 2018 ben ik voorzitter van de ouderraad. U kunt altijd één van de ouders in de ouderraad benaderen wanneer u iets kwijt wilt!

 

 Anna WerkerAnna Werker

Mijn naam is Anna Werker en ik woon samen met mijn vriend Vincent en onze twee kleine ventjes in Marsdijk. Enzo is 4 jaar oud en Dani is net 2 jaar oud. Wij maken sinds dat Enzo 3 maanden oud is met veel plezier en naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van SamSam. Ik werk in de wereld van de zakelijke dienstverlening, bij een grote bank in een (buitendienst) sales functie. Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op pad (naar buiten) met mijn gezin om wat te ondernemen. Koken, shoppen, uit eten- en naar het theater gaan, doe ik ook graag. Toen ik de oproep, dat er plekjes vrij waren in de ouderraad zag, dacht ik "nu is het juiste moment" en met veel plezier neem ik er nu aan deel. Ik ben er voor- en namens ons als ouders zijnde, dus schroom niet om te contacten als er wat is!

 

De jaarverslagen kunnen worden ingezien door in te loggen via het urenregistratiesysteem https://samsam.opvanguren.nl/

 

 

 

Ook in de ouderraad?

Heb je interesse om plaats te nemen in de ouderraad?

Dan kun je dit doorgeven aan SamSam via 0592 – 309071 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Contact?

Heb je als ouder vragen die je niet rechtstreeks kunt of wilt stellen aan het gastouderbureau? Neem dan contact op met de ouderraad via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Linda Uildriks (voorzitter)
Anna Werker

 

 

 

 

Contactgevens

GastOuderBureau SamSam
Stationsstraat 9
9401 KV Assen

Tel. 0592 309071

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 
8.30 uur tot 16:30 uur

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Urenregistratie

Urenregistratie

Wij zijn aangesloten bij

  

Brancheorganisatie Kinderopvang 


Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang

degeschillencommissie2Logo geschillenvrij

 Logo Lidmaatschap KNGO